Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ = 1-2



Για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και στον 1ο Όμιλο η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ηττήθηκε ( δεύτερη ήττα εντός ) από την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ με 2-1 ( ημίχρονο 0-2) .Ήταν μια 'άνετη' νίκη στης Ηλιούπολης που δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στην τοπική ομάδα !! Το παιχνίδι ήταν ανιαρό σε όλη την διάρκεια του και απογοήτευσε τους φιλάθλους που βρέθηκαν μεσημέρι Τετάρτης στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Δυστυχώς μας θύμισε φιλικό καλοκαιρινής προετοιμασίας!!

Τώρα η SANTA μπαίνει σε περιπέτειες καθώς βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και το παιχνίδι με το Χαϊδάρι στις 29/3 εκτός έδρας φαίνεται ότι θα κρίνει πολλά για την συνέχεια , καθώς απομένουν 5 αγώνες μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.


ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ = 1-2

Σκόρερς :
Η Ηλιούπολη προηγήθηκε με 0-1 μόλις στο 2' λεπτό με πλασέ του Νικολόπουλου μέσα από την περιοχή και στο 43' έκανε το 0-2 με τον Τσιαντούλη που πλάσαρε στην κενή εστία ύστερα από τραγικό λάθος-προσφορά του Αρχοντάκη.
Η Αγία Παρασκευή μείωσε στο 88' σε 1-2 με πέναλτι του Δωροβίνη που καταλογίστηκε σε χέρι του Ντε Σόουζα μετά από σουτ του Χριστάκου.
Συνθέσεις :
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μ.Γκόφας)
Αρχοντάκης, Στεργίου, Χατζηγιαννακός (62' Μεϊμάρογλου), Κολοβός, Βατίστας, Ορφανίδης (22' Χριστάκος), Κακλαμάνος (67' Μαριάρης), Δωροβίνης, Φίτρος, Λουκίνας, Χάινις

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Θ.Γεωργούλης)
Θέμελης, Ταβλαδωράκης, Φακίνος, Ντε Σόουζα, Νικολόπουλος, Σεφερίδης, Ρουσάκης (60' Μανωλιάδης), Παπαδημητρίου (62' Μπολμποτσιάν), Ενόκ, Ζιλβάν (77' Πιτσιόλο), Τσιαντούλης

Διαιτητής : Γκόλιας (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους Πάνου (Ευβοίας) και Μάλαμα (Ευβοίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: