Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 0-1


Επιβεβαιώνοντας τα γενικά στατιστικά , σύμφωνα με τα οποία , ομάδα που βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα (9η) δεν μπορεί να τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς νίκη εκτός έδρας , η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κατάφερε να πάρει το πρώτο της διπλό στην Κρήτη , σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή του Ατσαλένιου.

Μάλιστα είναι και η πρώτη φορά στο πρωτάθλημα που η SANTA ντουμπλάρει νίκες ( 2 συνεχόμενες δηλαδή) καθώς και την προηγούμενη αγωνιστική είχε νίκη επί του ΑΙΓΑΛΕΩ.

Επίσης είναι η πρώτη φορά που προηγήθηκε και τελικά κράτησε το αποτέλεσμα εκτός έδρας !!! Το 13' λεπτό μάλλον αποδείχθηκε 'τυχερό' για την SANTA.

Η Αγία Παρασκευή μπήκε καλά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο σκορ (13') , με σουτ του Κακλαμάνου μέσα από την περιοχή , σε μια στιγμή που οι γηπεδούχοι έκαναν συνεχόμενα αμυντικά λάθη . Στη συνέχεια οι παίκτες του Ατσαλένιου προσπάθησαν να πετύχουν την ισοφάριση , χωρίς ιδιαίτερες επιθετικές προσπάθειες , με μοναδική καλή στιγμή το δοκάρι του Χασομέρη στο 18' .

Στην επανάληψη η Αγία Παρασκευή προσέχοντας ιδιαίτερα την αμυντική της τακτική κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα και μάλιστα εάν οι ποδοσφαιριστές της ήταν πιο προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις θα μπορούσαν να πετύχουν και ένα δεύτερο γκολ με τον Ιορδανίδη.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους διαμαρτυρήθηκαν για ένα χέρι του Χατζηγιαννακού μέσα στην περιοχή , στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου , ύστερα από σουτ του Χατζηανδρέου αλλά πέρα από αυτή την φάση δεν κατάφεραν κάτι σημαντικό εκτός από την κεφαλιά του Σουτζή στις καθυστερήσεις του αγώνα που βρήκε το πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού και κατέληξε άουτ .

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο για την Αγία Παρασκευή , η οποία βλέπει με αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος και πιστεύουμε ότι έχει πλέον σοβαρές πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία , κάτι που θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και από το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Αίαντα Σαλαμίνας , την επόμενη αγωνιστική. Με άλλο ένα διπλό , η SANTA θα παραμείνει στα σαλόνια της Γ΄Εθνικής , με σχετική άνεση !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: