Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

ΧΑΙΔΑΡΙ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 0-0



Για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής , ΧΑΙΔΑΡΙ και ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ τα μοιράστηκαν όλα . Το τελικό 0-0 φαίνεται ότι ικανοποίησε τελικά και τις δύο ομάδες καθώς αμφότεροι προσπάθησαν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα , παρά να επιτεθούν με αξιώσεις για να πάρουν την νίκη.

( το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από το παιχνίδι του α' γύρου με το Χαϊδάρι , με τους μικρούς των Ακαδημιών να συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές της α' ομάδας)

ΧΑΙΔΑΡΙ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 0-0

Το παιχνίδι δεν παρουσίασε ιδιαίτερες συγκινήσεις για τους φίλους των δύο ομαδων καθώς οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες. Καταγράψαμε δύο ευκαιρίες για το Χαϊδάρι και μια κλασική ευκαιρία για την Αγία Παρασκευή με τον Κακλαμάνο στο 76' , ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Σιδεράκη , πλάσαρε , αλλά η μπάλα βρέθηκε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Χαϊδαρίου.

Στο 85' ο τερματοφύλακας της Αγίας Παρασκευής , Αρχοντάκης, τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση του στο έδαφος. Μάλιστα έμεινε αναίσθητος στο χόρτο ( του 'γύρισε' η γλώσσα ) , δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς και μεταφέρθηκε με καθυστέρηση στο νοσοκομείο, καθώς δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο. Η διάγνωση έδειξε διάσειση και μερική απώλεια μνήμης. Τελικά ο πορτιέρο της SANTA μετά τις προληπτικές εξετάσεις , πήρε εξιτήριο, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται σπίτι του.

Στο τέλος του αγώνα ο Κονέ πήρε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) από τον διαιτητή της συνάντησης Βοσκάκη (Ρεθύμνου). Παρατηρήθηκαν με κίτρινη κάρτα οι Χατζηγιαννακός και Παπαδόπουλος από την Αγία Παρασκευή καθώς και οι Γκουγκουλάκης, Καλτσάς και Μπανούσης από το Χαϊδάρι

Συνθέσεις :

ΧΑΙΔΑΡΙ ( Χρήστος Κιούρκος)
ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ, ΚΩΤΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΚΑΛΤΣΑΣ, ΜΙΧΟΣ (74' ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΤΣΑΣ (55' ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ), ΣΟΥΛΕΛΕΣ, ΔΗΜΟΥ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( Μίλτος Γκόφας)
ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ (85' ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ), ΔΟΞΑΡΑΣ, ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΟΣ, ΒΑΤΙΣΤΑΣ, ΚΟΥΡΟΣ, ΜΠΟΥΜΠΑΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΝΕ, ΛΟΥΚΙΝΑΣ, ΦΙΤΡΟΣ (49' ΚΑΡΟΥΣΗΣ), ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ (84' ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: