Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 1-2


Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής , η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κατάφερε να πάρει μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα, καθώς στις καθυστερήσεις του αγώνα πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς , που με μεγάλη πιθανότητα θα της χαρίσουν και την παραμονή στην κατηγορία.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 1-2 (ημίχρονο 1-1)


Η SANTA έτσι έφτασε τους 42 βαθμούς , βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας , με τους Αίαντα Σαλαμίνας , Άγιο Δημήτριο και Χαϊδάρι να είναι στους 39, ακριβώς στην πρώτη θέση της ζώνης του υποβιβασμού. Επόμενος αγώνας για την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 26/4 , με τον ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ .

Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ προηγήθηκε μόλις στο 12' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη, είχε δοκάρι λίγα λεπτά νωρίτερα με τον ίδιο παίκτη , και έδειξε ότι ήθελε τον αγώνα , σε σχέση με τους γηπεδούχους που είχαν έλλειψη ενδιαφέροντος καθώς έχουν εξασφαλίσει την παραμονή.

Ο Μασάδο στο 36' κατάφερε να ισοφαρίσει για την Κόρινθο και έτσι το πρώτο μέρος έκλεισε με 1-1. Στην επανάληψη η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ πίεσε την Κόρινθο , ήθελε άλλο ένα γκολ και κατάφερε στις καθυστερήσεις (στο 92') με τον Ιορδανίδη και πάλι , να κάνει μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς το 1-2 προσθέτοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στο 'σακουλάκι' της παραμονής!!

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με τις εξής συνθέσεις μπροστά στον διαιτητή της συνάντησης Νίκα (Μεσσηνίας) :

ΚΟΡΙΝΘΟΣ ( προπονητής Κουρούπης Π.)

ΔΑΡΝΕΖΗΣ, ΖΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΦΥΛΗΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (68' ΓΚΟΣΠΟΝΤΙΝΟΦ), ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ, ΡΕΚΛΕΙΤΗΣ, ΦΟΝΣΕΚΑ (76' ΠΙΛΙΑΦΑΣ), ΜΑΣΑΔΟ, ΣΙΩΚΟΣ, ΚΟΛΛΙΑΚΟΣ (59' ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( προπονητής Μίλτος Γκόφας)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΟΞΑΡΑΣ, ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΟΣ, ΒΑΤΙΣΤΑΣ, ΚΟΥΡΟΣ, ΜΠΟΥΜΠΑΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΦΥΤΡΟΣ ( 59' ΜΠΕΘΑΝΗΣ), ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΛΟΥΚΙΝΑΣ (62' ΚΑΡΟΥΣΗΣ), ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ (79' ΚΟΝΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: