Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Πρόγραμμα 33ης αγωνιστικής Γ' Εθνικής 1ος Όμιλος

Βαθμολογία Γ' Εθνικής ,1ος Όμιλος , 32η αγωνιστική


'κλικάροντας' πάνω στην εικόνα έχετε μεγέθυνση , μπορείτε και να εκτυπώσετε

Αποτελέσματα 32ης αγωνιστικής Γ' Εθνικής 1ος Όμιλος


ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 1-2


Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής , η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κατάφερε να πάρει μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα, καθώς στις καθυστερήσεις του αγώνα πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς , που με μεγάλη πιθανότητα θα της χαρίσουν και την παραμονή στην κατηγορία.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 1-2 (ημίχρονο 1-1)


Η SANTA έτσι έφτασε τους 42 βαθμούς , βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας , με τους Αίαντα Σαλαμίνας , Άγιο Δημήτριο και Χαϊδάρι να είναι στους 39, ακριβώς στην πρώτη θέση της ζώνης του υποβιβασμού. Επόμενος αγώνας για την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 26/4 , με τον ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ .

Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ προηγήθηκε μόλις στο 12' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη, είχε δοκάρι λίγα λεπτά νωρίτερα με τον ίδιο παίκτη , και έδειξε ότι ήθελε τον αγώνα , σε σχέση με τους γηπεδούχους που είχαν έλλειψη ενδιαφέροντος καθώς έχουν εξασφαλίσει την παραμονή.

Ο Μασάδο στο 36' κατάφερε να ισοφαρίσει για την Κόρινθο και έτσι το πρώτο μέρος έκλεισε με 1-1. Στην επανάληψη η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ πίεσε την Κόρινθο , ήθελε άλλο ένα γκολ και κατάφερε στις καθυστερήσεις (στο 92') με τον Ιορδανίδη και πάλι , να κάνει μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς το 1-2 προσθέτοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στο 'σακουλάκι' της παραμονής!!

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με τις εξής συνθέσεις μπροστά στον διαιτητή της συνάντησης Νίκα (Μεσσηνίας) :

ΚΟΡΙΝΘΟΣ ( προπονητής Κουρούπης Π.)

ΔΑΡΝΕΖΗΣ, ΖΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΦΥΛΗΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (68' ΓΚΟΣΠΟΝΤΙΝΟΦ), ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ, ΡΕΚΛΕΙΤΗΣ, ΦΟΝΣΕΚΑ (76' ΠΙΛΙΑΦΑΣ), ΜΑΣΑΔΟ, ΣΙΩΚΟΣ, ΚΟΛΛΙΑΚΟΣ (59' ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( προπονητής Μίλτος Γκόφας)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΟΞΑΡΑΣ, ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΟΣ, ΒΑΤΙΣΤΑΣ, ΚΟΥΡΟΣ, ΜΠΟΥΜΠΑΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΦΥΤΡΟΣ ( 59' ΜΠΕΘΑΝΗΣ), ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΛΟΥΚΙΝΑΣ (62' ΚΑΡΟΥΣΗΣ), ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ (79' ΚΟΝΕ)

Πρόγραμμα και Αποτελέσματα ΠΑΕ ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ '08-'09


'κλικάροντας' πάνω στην εικόνα έχετε μεγέθυνση , μπορείτε και να εκτυπώσετε

Συγκεντρωτικά Αποτελέσματα Γ' Εθνικής 1ος Όμιλος


Αποτελέσματα Γ' Εθνικής ,1ος Όμιλος,2008-2009

'κλικάροντας' πάνω στην εικόνα έχετε μεγέθυνση , μπορείτε και να εκτυπώσετε

Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Επόμενος Αγώνας 12/4/2009 στις 16:00

32η Αγωνιστική

ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

12/4/2009 , στις 16:00

Πρόγραμμα 32ης αγωνιστικής Γ' Εθνικής 1ος Όμιλος

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ = 2-0


Στο δημοτικό γήπεδο της Αγίας Παρασκευής η SANTA κατάφερε μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι να πάρει τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης , που θα της επιτρέψουν να πανηγυρίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Οι 150 φίλοι της Αγίας Παρασκευής , είδαν ένα Κεραυνό , να μην διεκδικεί τίποτα καθώς έχει εξασφαλίσει την παραμονή του , με τον Νιάκουλα στον πάγκο μετά την παραίτηση Μαυρομάτη και με αλλαγές στην σύνθεση του καθώς επιλέχθηκε η ιδέα των ευκαιριών σε όσους δεν αγωνίζονται συχνά. Από την άλλη πλευρά η Αγία Παρασκευή , χωρίς ιδιαίτερο πάθος, παρότι ήταν ένα ματς 'κατηγορία' , προσπάθησε και χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε το αποτέλεσμα.

Ο Κούρος στο 43' κατάφερε από κοντά με πλασέ να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Παλιγκίνη , ύστερα από κεφαλιά προς τα πίσω του Ιορδανίδη και να κάνει το 1-0. Στο 75' ο Μπούμπας με κεφαλιά έκανε το 2-0 μετά από 'γλυκιά' σέντρα του Κούρου από δεξιά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν οι εξής :

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (προπονητής Μίλτος Γκόφας)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΟΞΑΡΑΣ, ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΟΣ, ΒΑΤΙΣΤΑΣ, ΚΟΥΡΟΣ, ΜΠΟΥΜΠΑΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ 69'), ΦΥΤΡΟΣ (ΔΩΡΟΒΙΝΗΣ 57'), ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΛΟΥΚΙΝΑΣ, ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ( ΠΛΙΓΚΟΣ 46')

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ( προπονητής Ν.Νιάκουλας)

ΠΑΛΙΓΚΙΝΗΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ (ΛΕΜΟΝΗΣ 70'), ΜΑΡΚΑΚΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ 56'), ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΤΖΙΒΙΛΟΓΛΟΥ, ΝΤΕ ΠΑΡΤΟΛΟ, ΛΑΜΠΕΡΣΚΙ, ΒΕΛΕΤΑΚΟΣ, ΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΛΙΑΜΠΑΣ, ΒΛΑΧΟΣ (ΜΠΑΤΡΗΣ 63')

Επόμενο παιχνίδι για την SANTA , εκτός έδρας με την Κόρινθο στις 12/4/2009.

Σκόρερς Αγίας Παρασκευής 2008 2009


Αναλυτικό Σκόρερς Αγίας Παρασκευής 2008 - 2009 Γ' Εθνική

'κλικάροντας' στην εικόνα έχετε μεγέθυνση , μπορείτε και να εκτυπώσετε

Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής Γ' Εθνικής 1ος Όμιλος

Γκολ Αγίας Παρασκευής ανά δεκαπεντάλεπτα


Γκολ κάθε 15' λεπτά , γκολ ανά ημίχρονο, γκολ εντός και εκτός

'κλικάροντας' στην εικόνα έχετε μεγέθυνση , μπορείτε και να εκτυπώσετε