Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Πρόγραμμα 26ης αγωνιστικής

'κλικάροντας' πάνω στην εικόνα έχετε μεγέθυνση , μπορείτε και να εκτυπώσετε

Αποτελέσματα 25ης αγωνιστικής Γ' Εθνικής - 1ος Όμιλος

'κλικάροντας' πάνω στην εικόνα έχετε μεγέθυνση, μπορείτε και να εκτυπώσετε

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Πρόγραμμα 25ης Αγωνιστικής Γ' Εθνικής 1ος Όμιλος

Το πλήρες πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής , 1ος Όμιλος που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/2/2009 , με ώρα έναρξης για όλα τα παιχνίδια στις 15:00

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ = 1 - 2


Στις 4/2/09 και για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας , η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ αντιμετώπισε τον ΦΩΣΤΗΡΑ . Το τελικό αποτέλεσμα 1-2 υπέρ του ΦΩΣΤΗΡΑ , δεν κρίνεται δίκαιο καθώς και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες , σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι . Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι των δύο ομάδων καθώς και οι δύο αντίπαλοι αναζητούσαν το 'τρίποντο' για διαφορετικούς λόγους.

Η Αγία Παρασκευή κατάφερε πολύ νωρίς , στο 9' , να προηγηθεί στο σκορ (1-0) με φοβερό βολέ του Φύτρου (έξω από την περιοχή , στο 'παραθυράκι' του Σωτηρίου που δεν μπόρεσε να αντιδράσει) . Μία ενέργεια που ξεκίνησε από καλή ενέργεια του Λουκίνα από δεξιά και πανηγυρίστηκε ανάλογα.

Λίγα λεπτά αργότερα , στο 22' , ο Λουκίνας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση από δεξιά και μέσα στην μεγάλη περιοχή μετά από μακρινή μεταβίβαση , το σουτ του όμως , πέρασε ελάχιστα άουτ . Ήταν η μεγάλη ευκαιρία για να γίνει το 2-0 και η ΣΑΝΤΑ να 'κλειδώσει' το αποτέλεσμα καθώς ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ στο διάστημα αυτό δεν δημιούργησε καμία σοβαρή επιθετική ενέργεια . Το ημίχρονο έκλεισε με 1-0 και χαρακτηρίστηκε από το πάθος και τη δύναμη των παικτών.

Στην επανάληψη, ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 64' , με πλασέ του Ζαχαρόπουλου (1ος σκόρερ με 19 τέρματα) μέσα από την μικρή περιοχή , σε μία φάση που ο Αρχοντάκης δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα σε απ΄ευθείας φάουλ του Ποπιέλα δεξιά και έξω από την περιοχή. Στο 54' ο προπονητής του ΦΩΣΤΗΡΑ , Γιώργος Βαζάκας αντικατέστησε τον Ναλιτζή που υστέρησε και στη θέση του πέρασε τον Σκαρμούτσο . Στο 78' λοιπόν ο Σκαρμούτσος με γυριστό ξαφνικό βολέ , κατάφερε ανέλπιστα να κάνει το 1-2 καθώς ο Αρχοντάκης ήταν και λίγο έξω από την εστία του και δεν κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα.

Ουσιαστικά ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ πήρε το παιχνίδι , με δύο φάσεις σε όλο το ενενηντάλεπτο. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ , αν και προηγήθηκαν στο α' ημίχρονο , έχασαν την συγκέντρωση τους στο β' και προσπάθησαν από το 65' λεπτό με μακρινές μπαλιές προς τον Ιορδανίδη και τον Λουκίνα να δημιουργήσουν φάσεις αλλά δεν τα κατάφεραν . Επιθετικά η ομάδα δεν 'δημιούργησε' τις προϋποθέσεις για την επιτυχία δεύτερου τέρματος σε έναν δυνατό αμυντικά ΦΩΣΤΗΡΑ.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στην έδρα της μετά από 12 αγώνες εντός. Η ομάδα βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς ( 6 νίκες, 9 ισοπαλίες , 7 ήττες και 26-29 τέρματα ) .

Πολλές κίτρινες κάρτες , από τον διαιτητή κο Ζαμπετάκη , αρκετές χωρίς λόγο , ωστόσο δεν υπέπεσε σε λάθη ουσίας και η διαιτησία του κρίνεται δίκαιη.

Συνθέσεις :
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (προπονητής Μίλτος Γκόφας)
Αρχοντάκης, Δοξαράς (Καρούσης στο 77'), Χατζηγιαννάκος, Κολοβός, Βατίστας, Κονέ, Καραγιάννης ( Δωροβίνης στο 88'), Φύτρος, Λουκίνας, Ιορδανίδης, Κακλαμάνος (Χάινις στο 73')
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (προπονητής Γιώργος Βαζάκας)
Σωτηρίου, Βιδάλης, Στάικος, Ζαχαρόπουλος, Μαραγκουδάκης (Τροϊρης 65'), Νταμιάνο, Φερεκίδης, Τσιανάκας, Ναλιτζής (Σκαρμούτσος 54'), Τελκίνσκι (Παπαδόπουλος 79'), Ποπιέλα
Επόμενο παιχνίδι για την SANTA , εκτός έδρας στις 8/2/2009 με τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ , ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια.

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

SANTA στη Γ' Εθνική - Φιέστα στο τέλος πρωταθλήματος


















Οι φωτογραφίες προέρχονται από το αρχείο του Καφατάκη Δημήτρη